banner

Dahua Technology brengt opgewaardeerde Full-color 2.0 netwerkcamera's uit

2021-08-101041

Met de voortdurende ontwikkeling in de moderne maatschappij is voortdurende innovatie van het grootste belang om aan de uiteenlopende behoeften van de klanten te voldoen. Dahua Technology, een wereldleider op het gebied van videocentrische slimme IoT-oplossingen en -diensten, heeft onlangs zijn opgewaardeerde Full-color 2.0 netwerkcamera's uitgebracht die gloednieuwe functies bieden - waaronder Dual-lens, 4K-kleurenbeeld, Vari-focale lens en AI-functies - die de bewakingsbewaking aanzienlijk kunnen optimaliseren en eindgebruikers veel voordeel kunnen opleveren in termen van heldere en kleurrijke beeldoutput.

Dual-lens CameraDe opgewaardeerde Full-color 2.0 biedt nu camera's met dubbele lens met groot F1.0 diafragma dat 2,5 keer meer licht opvangt in vergelijking met F1.6 diafragma. Dankzij de Dual Light Fusion-capaciteit kan de camera zichtbare kleurdetails en lichtheidsinformatie verzamelen met afzonderlijke lenzen. Deze camera's zijn uitgerust met dubbele CMOS (1/1.8" en 1/2.8), waardoor de helderheid met 36% toeneemt en de signaal-ruisverhouding 14 keer. Met frame-by-frame mapping op pixelniveau geven deze camera's met dubbele lens een hoge beelddefinitie en levendige kleuren weer, zelfs wanneer het aanvullende witte licht is uitgeschakeld, waardoor lichtvervuiling en het aantrekken van insecten, die een nadelige invloed kunnen hebben op de bewaking van de scène, worden beperkt. Bovendien zijn de lenzen en sensoren van deze camera's, dankzij het uiterst nauwkeurige AA-proces (Active Alignment), allemaal nauwkeurig uitgelijnd, zodat de scène duidelijk en nauwkeurig wordt vastgelegd en hersteld.

4K kleurenbeeld

Details en kleuren zijn twee essentiële elementen bij bewaking. Ze kunnen worden gebruikt om doelen te detecteren en te herkennen om mogelijke incidenten of gebeurtenissen te voorkomen. De 4K netwerkcamera's van Full-color 2.0 zijn uitgerust met een 1/1.2'' beeldsensor. Vergeleken met de conventionele 8MP camera, vergroot deze beeldsensor de pixelgrootte aanzienlijk met 110%, waardoor het mogelijk is om real-time 4K kleurenbeelden vast te leggen, zelfs in omgevingen met weinig licht. Bovendien hebben deze Full-color 2.0 camera's ook een 42% hogere helderheid en een 400% hogere signaal-ruisverhouding, waardoor een duidelijk en kwalitatief beeld van de bewaakte scène wordt verkregen.


Vari-focal Lens

De opgewaardeerde Full-color 2.0 netwerkcamera's gebruiken een gemotoriseerde vari-focale lens met ongeveer 5x optische zoom en autofocusfunctie die duidelijke details van de bewaakte scène kan behouden, zelfs nadat is ingezoomd. Dit lost het probleem op van het vastleggen van levendige kleurdetails van doelen tijdens nachtelijke uren of in omgevingen met weinig verlichting, wat een veelvoorkomend pijnpunt is bij het gebruik van traditionele IR vari-focale camera's. De camera dekt zowel smalle binnenruimtes als brede buitenscenario's, maakt de bediening gemakkelijker en bespaart veel tijd en arbeidskosten.


AI Functies

Bovendien kunnen de opgewaardeerde Full-color 2.0 netwerkcamera's werken met Dahua 5-I/L serie NVR, wat het mogelijk maakt om in kleur te zoeken naar menselijke en voertuigdoelen en relevante videobeelden te extraheren. Het omvat de kleur van de kleding van de persoon (boven en onder), evenals de kleur van de buitenkant van de auto. Een andere verbazingwekkende AI-functie van deze cameraserie is het AI-schema waarmee gebruikers verschillende AI-functies kunnen instellen op basis van het tijdschema, wat meer flexibiliteit biedt bij het bewaken en de operationele kosten aanzienlijk verlaagt.

Met als missie "Een veiligere samenleving en slimmer leven mogelijk maken", richt Dahua Technology zich op "Innovatie, Kwaliteit en Service" om zijn partners en klanten over de hele wereld van dienst te zijn. Met het uitbrengen van de opgewaardeerde Full-color 2.0 netwerkcamera's levert Dahua een nieuw arsenaal aan nieuwe technologieën die de conventionele bewaking kunnen optimaliseren en aan de verschillende behoeften van zijn klanten kunnen voldoen. Het is een ideale keuze voor wie op zoek is naar duidelijkere en meer gedetailleerde beelden en video's, zelfs bij weinig licht en zelfs na het inzoomen. Het is ook uitgerust met AI-functies die tijd kunnen besparen en kosten kunnen verlagen, waardoor het geschikt is voor een breed scala aan toepassingsscenario's, zoals villa's, winkels en parkeerplaatsen.